Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Revizori se sele u bivšu zgradu B92?

    Vlada Srbije i Državna revizorska institucija intenzivno rade na pronalaženju adekvatnog i celovitog poslovnog prostora za zaposlene u toj instituciji

    Od osnivanje Državne revizorske institucije 2005. godine, zaposleni te institucije su smešteni na pet lokacija u gradu.

    "Na kojoj lokaciji ćemo biti ostaje da se vidi tokom predstojećih meseci i početkom 2015. godine. U svakom slučaju, verujem da će Državna revizorska institucija uskoro imati celovit prostor", rekao je Tanjugu predsednik DRI Radoslav Sretenović.

    Sretenović je prošlog meseca na seminaru u Aranđelovcu rekao da se očekuje da će od nove godine svi zaposleni biti smešteni na jednoj lokaciji, a u pitanju je potencijalni prostor koji je do sada koristila TV B92 na Novom Beogradu, gde će imati i bolje uslove za rad.

    "Da li će to biti zgrada B92, čiji je vlasnik Narodna banka Srbije ili neka druga lokacija ostaje da se vidi tokom predstojećih meseci i početkom 2015. godine. U svakom slučaju, verujem da ce DRI uskoro imati celovit prostor", naveo je Sretenović.

    DRI trenutno ima 223 zaposlenih. Plan je da se do kraja godine zaposli još 90 ljudi budući da do sada dinamika zapošljavanja nije bila u skladu za kadrovskim planom.

    TV B92 je ovih dana preseljena na novu lokaciju, pošto joj je istekao višegodišnji zakup.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE