Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rothschild u Srbiji, možda i zbog investicija

    Međunarodno povezivanje i strateški savezi u investiranju su veoma važni za moderno poslovanje, izjavio je u Beogradu korporativni strateg i svetski biznismen Oliver Rothschild koji ne isključuje mogućnost investiranja u Srbiji.

    Rothschild je u Beogradskoj poslovnoj školi, gde je u petak održao predavanje o inovacijama u poslovanju, istakao da je za uspešan biznis najvažnije da se veruje u ono što se radi.

    "Najvažnije je verovati u ono što želite da uradite u poslu, odnosno da verujete u sebe i u projekat koji će doneti nešto novo u poslovnom okruženju", poručio je on.

    Na pitanje novinara da li je zainteresovan za investicije u Srbiji, Rothschild nije isključio tu mogućnost. Dajte mi šansu, jer tek sam došao ovde. Ja već investiram ovde na taj način što edukujem studenate u Srbiji, dodao je.

    Ukazujući na značaj inovacija za razvoj poslovanja, Rothschild je pozvao studente da obrate pažnju na ono što se dešava na svetskoj sceni i na to kako su se stvari promenile u zapadnom poslovnom svetu.

    "Od tradicionalnog modela poslovanja prešli smo na savremene tehnologije i strateške saveze u investiranju. To je rez koji mora da se napravi i u novom poslovanju u Srbiji", ocenio je, dodajući da veruje u to da su greške te koje nas dovode do sticanja mudrosti.

    "Područje na kome se nalazi Srbija je istorijski značajno, s obzirom na to da su tu bila prisutna mnoga svetska carstva. Nadam se da ovo neće biti moja jedina, već prva poseta Srbiji", rekao je Rothschild i dodao da u Srbiji očekuje dobar provod i dobru hranu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE