Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Microsoft Dynamics CRM Online sada dostupan na tržištima Srbije i Crne Gore

    Microsoft Corp. (Nasdaq “MSFT”) je saopštio da je u ponudi novo Sales Productivity rešenje koje kombinuje Microsoft Dynamics CRM Online Professional sa Office 365 i Power BI.

    Ova moćna kombinacija pruža profesionalnim prodavcima prvorazredne alate za poboljšanje produktivnosti koji besprekorno rade sa poslovnim aplikacijama i tako im omogućavaju da pruže i postignu više. Novo rešenje će se ponuditi korisnicima po promotivnoj ceni od USD 65 po korisniku mesečno. Postojećim korisnicima Office 365 je omogućeno da ovaj paket nadograde sa Sales Productivity rešenjem za USD 45 po korisniku mesečno, što je skoro 50 odsto niže od sličnih ponuda. Ova ponuda je od srede 15. oktobra dostupna na svim tržištima širom sveta gde su dostupni i Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 i Power BI, pa tako i na tržištima Srbije i Crne Gore.

    „Značaj kombinovanja moćnih alata za poboljšanje produktivnosti sa poslovnim aplikacijama je nešto po čemu je Microsoft Dynamics poznat – i zaista je to ključ Microsoft strategije“, rekao je Vladimir Ljubibratić, direktor razvoja poslovanja kompanije Extreme. „Microsoft je napravio proizvode koji besprekorno rade zajedno od prvog dana, a naša nova ponuda još više olakšava korisnicima da ostvare prednost od kombinacije ovih rešenja: Microsoft Dynamics CRM plus Office 365 plus Power BI je dobitna kombinacija“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE