Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zapaljene pekare Albanaca u Somboru i Staroj Pazovi

    U Somboru je rano jutros zapaljena pekara "Dva brata", čiji je vlasnik Albanac Albert Kerhani, a u staroj Pazovi je rano jutros bačena bomba na pekaru "Milenium" čiji je vlasnik Albanac Albon Balaj.

    Do požara, za koji se pretpostavlja da je podmetnut, došlo je oko 01.30 sati, a vatra je brzo ugašena i nije bilo poređenih, prenose lokalni mediji.

    "Oko pola dva ujutru, kada sam kretao na posao u radionicu, čuo sam pucanje stakla, odmah sam pozvao policiju. U toku razgovora sa policijom dok sam izlazio na ulicu osetio sam dim i video da je plamen već zahvatio prodajni deo pekare", rekao je Kerhani.

    On je za portal www.soinfo.org rekao da je izgoreo prodajni i ugostiteljski deo i izlozi i da je dim napravio štetu i u hodnicima.

    "Ovo je delo pojedinaca. Puno mi znače moje mušterije, koje mi od jutros prilaze i upućuju mi izraze podrške", kazao je Kerhani.

    U Staroj Pazovi je rano jutros bačena bomba na pekaru "Milenium" čiji je vlasnik Albanac Albon Balaj.

    Prethodno je u izlog pekare pucano iz vatrenog oružja iz automobila u pokretu, prenose lokalni mediji koji navode da je istraga u toku.

    Radio televizija Stara Pazova prenosi da su se u trenutku napada u prostoriji gde se nalazi proizvodni pogon nalazile dve osobe i da niko nije povređen.

    Foto: FreeImages

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE