Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kvalitet na svim nivoima

    Securiton d.o.o. je član Swiss Securitas Grupe, koja postoji od 1907. godine, i u potpunosti je u službi tehničke zaštite od svog osnivanja 1990. pa sve do danas. Tokom proteklih godina partnerstvo sa vodećim svetskim kompanijama, kao i saradnja sa projektantima, poslovnim partnerima i zvaničnim institucijama su dokaz poverenja, sveobuhvatnog znanja i kvaliteta. Securiton d.o.o. Beograd danas ima 43 zaposlena, od toga 18 inženjera.

    Kao stručan, specijalizovan i priznati izvođač, Securiton d.o.o. nudi širok program sistema tehničke zaštite objekata: sisteme dojave požara, sisteme video nadzora, specijalne softvere za analitiku slika sa IP kamera video nadzora, protivprovalne alarmne sisteme, sisteme kontrole pristupa, sisteme detekcije opasnih gasova, integrisane sisteme tehničke zaštite i sisteme za automatsko gašenje požara. Naše aktivnosti su pre svega u Srbiji, ali i na nekim specifičnim i važnim objektima u regionu.

    U odnosu na druge firme iz branše izdvaja ih činjenica da rade strogo profesionalno, po utvrđenim protokolima – što znači da u poslu izbegavaju improvizaciju. Partneri Securitona su renomirane fabrike koje imaju veliku tradiciju u proizvodnji i čiji proizvodi ispunjavaju visoke standarde kvaliteta i funkcionalnosti. Pošto su proizvodi sa kojima rade visoko sofisticirani, obuka zaposlenih je vrlo važna, pa je obuka kod partnera u inostranstvu permanentna. Tradicija, kompatibilnost unazad u proizvodnim linijama, profesionalno utrenirani zaposleni, izvanredan odnos cena/kvalitet su prednost Securitona u odnosu na većinu konkurenata.

    Securiton svojim klijentima nudi proizvode prilagođene specifičnim potrebama, i upravo u mogućnosti da klijentu ponude njemu prilagođeno rešenje, leži i snaga Securitona. Pružaju fleksibilne sisteme koji zadovoljavaju individualne sigurnosne potrebe i implementiraju koncepte i sisteme koje klijent donosi sa sobom.

    Posebni se ističe specijalni softver za video nadzor – IPS VideoManager za video analizu i snimanje. Video analizom mogu se detektovati osobe, požar, dim, ostavljeni prtljag, ispisivanje grafita ili druge vrsta neuobičajenog ponašanja. Softver se može koristiti za zaštitu spoljašnjih ili unutrašnjih prostora od upada provalnika, terorista i slično. Radi se o IP baziranom mrežnom video sistemu za megapikselne kamere sa visokom rezolucijom, a moguće je integrisati i postojeće analogne kamere i sisteme. Karakteriše ga izuzetna pouzdanost u analizi, snimanju, video menadžmentu i prenosu digitalnih video snimaka, kao i funkcionalnost, operativna efikasnost i lako korišćenje za sve potrebe i na različitim nivoima.

    Kvalitet na svim nivoima je apsolutni preduslov za pouzdano funkcionisanje sigurnosnih sistema. Securiton proizvodi se izrađuju prema visokim standardima kvaliteta, što potvrđuju sertifikati renomiranih svetskih laboratorija. Uspostavljeni su i primenjuju se standardi SRPS ISO 9001: 2008, SRPS ISO 14001: 2005 i SRPS OHSAS 18001: 2008 za oblast projektovanja, inženjeringa i servisiranja sistema tehničke zaštite objekata.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE