Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Milan Beko sutra saopštava odluku o ponudi Vučića

    Beogradski biznismen Milan Beko danas je najavio da će sutra objaviti da li je prihvatio ponudu premijera Srbije Aleksandra Vučića da preuzme upravljanje Železnicama Srbije.

    Beko će sutra održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti, kako je saopštio, "o izboru za direktora Železnica Srbije i ostalim povezanim temama".

    "Želim da odgovorim na brojne kontroverze koje su ovim povodom otvorene: da li mi imenovanjem u Železnici premijer Vučić prijateljski pomaže da popravim svoj javni ugled ili sam ucenjen pa moram… da li je Železnica dogovorena, s kim i kada ili je to propalo", naveo je Beko u saopštenju.

    Premijer Srbije je početkom jula ponudio najuspešnijim biznismenima da preuzmu rukovodjenje nekim od velikih javnih sistema koji loše posluju.

    Po pisanju medija, kasnije je tu ponudu prihvatio Milan Beko, koji je nekoliko puta saslušavan zbog spornih privatizacija, a on je potvrdio da je s Vučićem postigao dogovor da dodje na čelo Železnica Srbije.

    Vlada Srbije je krajem jula smenila generalnog direktora Železnica Srbije Gradoljuba Simonovića, kao i još šest direktora javnih preduzeća. Tada je najavljeno da će novi direktori javnih preduzeća biti izabrani na konkursu.

    Foto: YouTUbe

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE