Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dejan Beko na čelu Carlsberg Bugarska

    Za generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarska izmenovan je Dejan Beko.

    Beko je izgradio profesionalne kapacitete i postigao značajne uspehe u toku svoje karijere na različitim pozicijama u sektoru prodaje u okviru kompanije Carlsberg Srbija, kao i na poziciji direktora prodaje u Carlsberg Srbija grupi, koja obuhvata Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

    On je na čelo kompanije Carlsberg Bugarska napredovao sa funkcije direktora prodaje u toj kompaniji, koju je obavljao 18 meseci i u okviru koje je imao važnu ulogu u sprovodenju i unapredenju nove komercijalne strategije.

    "U našoj kompaniji nije retkost da talentovani lideri odlaze na važne pozicije u drugim zemljama. Svako od naših zaposlenih ima šansu da se usavršava, napreduje i dokazuje, te postigne profesionalni uspeh", izjavio je direktor Carlsberg Srbija grupe Gabor Bekefi, koji je do nedavno obavljao i funkciju generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarska.

    Beko će kao generalni direktor kompanije Carlsberg Bugarska direktno odgovarati Larsu Lehmanu, generalnom direktoru za challenger tržišta regiona Carlsberg zapadne Evrope.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE