Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje Coke Summership program praksi

    Kompanija Coca-Cola Hellenic, nakon tromesečnog procesa selekcije, odabrala je 54 studenta i diplomca koji će učestvovati u jedinstvenom Coke Summership programu praksi. Cilj programa je da okupi talentovane i ambiciozne mlade ljude sa željom da ih motiviše da svoj profesionalni razvoj nastave u zemlji i pruži im mogućnost da unaprede svoje veštine, prvenstveno iz oblasti biznisa i menadžmenta koje će im pomoći pri budućem zapošljavanju. U narednih šest nedelja, oni će imati priliku da se upoznaju sa najboljim praksama kompanije i da kroz rad na konkretnim projektima sarađuju sa najvišim menadžmentom kompanije koji će im preneti dugogodišnje međunarodno iskustvo i ekspertizu.

    „Podrška mladim i talentovanim ljudima i ulaganje u njihovu edukaciju i razvoj jedno je od strateških opredeljenja naše kompanije. Mladi su budućnost svakog društva, i na ovaj način kompanija Coca-Cola Hellenic nastoji da podrži njihovo praktično usavršavanje i time im olakša zapošljavanje. Tokom prethodnih godina veliki broj studenata učestvovao je u našim programima, a mnogi od njih nastavili su svoj profesionalni razvoj upravo u našoj kompaniji i danas se nalaze na nekim od vodećih pozicija”, izjavio je Ramon Weidinger., generalni direktor Coca-Cola Hellenic Srbija koji je prvi i poželeo doborodošlicu studentima.

    Coke Summership program trajaće od 24. jula do 5. septembra 2014. godine i koncipiran je po principu mentorskog rada. Odabrani studenti rade pet dana u nedelji – četiri dana puno radno vreme, dok je peti dan predviđen za treninge, stručna predavanja i biznis radionice. Pored menadžera Coca-Cola Hellenic kompanije, imaće priliku da sarađuju i sa stučnjacima poput Miloša Džajića iz Centra modernih veština, Nataše Ristić sa TV Prva, Žarka Sakana direktora agencije New Moment, kao i sa predstavnicima nevladinih organizacija i poslovnih partnera sa kojima ova uspešna kompanija sarađuje.

    Na konkurs za izbor ovogodišnje, druge po redu, generacije Coke Summership programa, prijavilo se preko 1400 studenata, a pravo da konkurišu imali su studenti završnih godina akreditovanih univerziteta i oni koji su diplomirali u periodu od poslednje dve godine.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE