Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Beogradu se otvara centar za pekarske profesionalce

    U Beogradu se sutra otvara prvi Lesaffre pekarski centar u Srbiji u kojem će biti predstavljena pekarska tradicija čuvene francuske kompanije, duga više od jednog i po veka, i to će ubuduće biti edukativni centar za pekarske profesionalce u našoj zemlji.

    Lesaffre važi za vodeću svetsku kompaniju u proizvodnji kvasca, a otvaranjem pekarskog centra u Beogradu, Srbija će se pridružiti mreži od 30 zemalja koje imaju ovu vrstu Lesaffre edukativnih centara za pekarske profesionalce.

    Od sada će na jednom mestu stručnjaci i pekari razmenjivati ideje, znanje i iskustva iz oblasti pekarske industrije, a centar će biti stecište stručnosti, tehnologije i inovativnosti.

    Otvaranjem pekarskog centra, prvog ove vrste u Srbiji, kompanija ulaže u razvoj lokalnog tržišta i nudi mogućnost svojim poslovnim partnerima da prate sve inovacije u ovoj oblasti.

    Razmenjujući nove trendove sa stručnjacima Lesaffre grupe, domaći proizvođači biće u mogućnosti da unaprede svoje poslovanje i da na tržištu ponude što kvalitetnije pekarske proizvode.

    Lesaffre je francuska kompanija osnovana 1853. godine i danas je jedna od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji i prometu svežeg pekarskog kvasca, koja posluje na pet kontinenata.

    Kompanija je na tržištu Srbije prisutna od 2007. godine i od tada nudi širok asortiman pekarskog kvasca, poboljšivača, koncentrovanih smeša i punjenja za potrebe pekarske industrije, navedeno je u saopštenju Lesaffre.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE