Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Amerikanci `snimali` Železaru

    Izvršni direktor za finansije Železare Smederevo Bojan Bojković izjavio je da su Vladu Srbije posetili predstavnici jedne poznate američke kompanije koja je zainteresovana za Železaru.

    Ne mogu da kažem ništa precizno jer je to tek prva poseta Srbiji predstavnika ove američke kompanije, koji su izrazili interesovanje za komercijalnu saradnju sa Železarom i za potencijalne investicije.

    Radi se o američkoj kompaniji koja je u svetu čelika dugo godina, rekao je Bojković Tanjugu, ali nije želeo da precizira o kojoj kompanji je reč, zbog pregovora Vlade sa drugim potencijalnim kupcima.

    Predstavnici ove kompanije su, kako je rekao, u utorak obišli krug fabrike i izrazili zadovoljstvo stanjem u kojem se fabrika trenutno nalazi, kao i menadžmentom.

    Uralvagonzavod je jedan od najozbiljijih kandidata a postoji i nekoliko kompanija sa zapada koje su se zainteresovale za Železaru, među kojima je i ova čiju smo posetu imali ova dva dana, rekao je Bojković i dodao da će u narednih tri do četiri meseca biti poznato konačno rešenje za Železaru.

    On je dodao da su predstavici ove američke kompanije obilazili fabriku, dok su u Vladi Srbije obavili kratak razgovor sa predstavnicima Ministarstva finansija. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE