Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Global Finance: Raiffeisen najbolja banka u Srbiji

    Finansijski magazin Global Finance, proglasio je Raiffeisen banku za najbolju banku u Srbiji u prošloj godini, saopštila je ta banka.

    Kako se navodi, priznanje "Najbolja banka u Srbiji 2013", dodeljeno je Raiffeisen banci u Srbiji, u okviru godišnjeg izbora Global Finance za "Najbolje svetske banke na razvijenim i tržištima u razvoju".

    Dodaje se da je i Raiffeisen bank international (RBI) takođe dobila nagradu ovog časopisa, u kategoriji "Najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi" i to osmu godinu zaredom, kao i još tri banke, članice Raiffeisen grupacije.

    Ova nagrada renomiranog časopisa predstavlja potvrdu ispravnosti naše strategije u ekonomski izazovnom okruženju.

    Mi smo banka koju bira više od pola miliona građana, domaćih i stranih investitora i multinacionalnih korporacija u Srbiji, kazao je predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke Zoran Petrović.

    Prema podacima sa sajta Global Finance, ovo je 21 godina da taj časopis bira najbolje banke po zamljama u regionu, a izveštaj obuhvata najbolje banke u Severnoj Americi, Zapadnoj, Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao i nordijskom regionu, Latinske Amerike, Azije i Pacifika, Bliskog Istoka i Afrike.

    Kriterijumi za izbor su bili rast aktive, profitabilnost, strateški odnos, kvalitet usluge, korisnički servis, konkurentnost i inovativnost proizvoda.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE