Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Medvedev: Ništa se neće desiti

    Moskva će nastaviti da sarađuje sa stranim naftnim i gasnim kompanijama, a nikakve sankcije neće oterati ljude koji su zainteresovani za razvijanje poslovanja u Rusiji, kaže ruski premijer Dmitri Medvedev u obraćanju predstavnicima regionalnih klastera za inovacije.

    Na pitanje o potencijalnim posledicama sankcija protiv Rusije po njenu saradnju sa stranim i naftnim kompanijama, Medvedev je rekao: "Rekli ste da je neizvesno šta će se dogoditi u budućnosti. Ja ću vam reći – ništa se neće dogoditi. Sve će biti u redu".

    Oni koji žele da sarađuju sa nama u bilo kojoj oblasti, bilo da je to nauka, industrijska saradnja ili investicije koje odgovaraju našoj ekonomiji, neće otići nigde, jer je to pre svega normalan proces, kazao je ruski premijer, dodajući da oni koji budu odbili nastavak saradnje sa Rusijom, ustvari je zapravo nisu ni želeli.

    Medvedev je, takođe, poručio da je Rusija zainteresovana za razvijanje saradnje sa stranim kompanijama. Mi nemamo ograničenja. Nastavićemo sa svim vidovima saradnje sa svim onim stranim kompanijama sa kojima sarađujemo, zaključio je on.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE