Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najvažniji dan za `Beograd na vodi`

    Master plan projekta "Beograd na vodi" tokom dana će biti predstavljen u Dubaiju, a prezentaciji, koju će voditi investitor projekta Muhamed el Abar, prisustvovaće i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

    Savetnik za privredu prvog potpredsednika vlade Siniša Mali rekao je u Dubaiju da će se svetska premijera projekta "Beograd na vodi" dogoditi 11. marta u Kanu, na najvećem sajmu nekretnina na svetu.

    Nadam se da će nakon toga svima biti jasno da je ovaj projekat na dobrom putu da bude realizovan i kao što smo do sada, nekoliko puta i rekli, realizaciju toga i prve korake očekujemo već krajem ove godine, rekao je Mali.

    On je dodao da će odmah nakon današnjeg predstavljanja master plana, biti tačno poznato koliko objekata se gradi u okviru projekta, kakva će biti infrastruktura, o kojim projektima se radi, kakav će biti karakter sadržine tih objekata, da li su za stanovanje, zabavu, poslovni prostor…

    Današnji dan je najvažniji dan u dosadašnjem razvoju Beograda na vodi. To je ključan dan, jer nakon toga možemo da krenemo u pripremu urbanizma i svih ostalih planskih dokumenata kako bi taj projekat i realizovali, rekao je Mali.

    On je dodao da će finalnu prezentaciju master plana celog projekta voditi Muhamed el Abar, direktor novoosnovane kompanije Eagle hills, koja je investitor projekta. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE