EY: Rade Ljubojević preduzetnik godine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  EY: Rade Ljubojević preduzetnik godine

  Vlasnik kompanije Sirogojno Company Rade Ljubojević, dobitnik je nagrade "Preduzetnik godine 2014." koju dodeljuje međunarodna revizorsko-konsultantska kuća Ernst & Young.

  EY rukovodeći partner Stephen Fish i EY preduzetnik godine Raed Ljubojević
  Nagradu Ljubojeviću, u konkurenciji od 22 kandidata iz osam gradova Srbije, uručio je predsednik Privredne komore Srbije željko Sertić.

  Svaki dan koji preživite na surovom tržištu jeste pobeda i to je ono što čini bisernu ogrlicu koju svako od vas zaslužuje, kao i snažna država, sa podsticajima i stabilnim poslovnim ambijentom, rekao je Sertić preduzetnicima i istakao da između volje i pobede privrednika stoji mukotrpan rad.

  Na svečanosti u beogradskom hotelu Hayat je rečeno da će Rade Ljubojević predstavljati Srbiju ove godine na izboru "Svetskog preduzetnika godine", juna u Monte Karlu. Srbija je prva zemlja nastala od Jugoslavije koja će imati predstavnika u toj konkurenciji.

  Priznanje u kategori "Brzorastući preduzetnik godine" pripalo je Vladimiru Prelovcu, osnivaču kompanije Prelovac Media, a "Inovativni preduzetnik godine" dobio je Dejan Dramićanin, vlasnik kompanije Bitgear, koja se bavi elektronikom.

  žiri je ocenjivao preduzetnički duh, finansijske pokazatelje, strategijsko usmerenje, prisustvo na međunarodnom ili regionalnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

  Ernst & Young je u Srbiji po drugi put dodelila nagradu "Preduzetnik godine", koju je ustanovila pre 27 godina, a dodeljuje je u više od 50 zemalja.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE