Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Wiener Stadtische preuzima portfelj osiguranja MetLife u Srbiji

    MetLife i Wiener Stadtische osiguranje a.d.o. Beograd napravili su dogovor po kome Wiener Stadtische osiguranje preuzima portfelj osiguranja od kompanije MetLife u Srbiji.

    Wiener Stadtische osiguranje posluje u Srbiji više od 10 godina, zauzima drugo mesto na tržištu u životnom osiguranju, i ima ukupno više od 115.000 klijenata.

    „Portfelj osiguranja MetLife odlično se uklapa u poslovanje kompanije Wiener Stadtische osiguranje. Mi ćemo nastaviti poslovanje, a naš osnovni prioritet i dalje će biti visok kvalitet usluga klijentima; cilj nam je takođe i da naši klijenti ne osete preuzimanje portfelja“, rekao je Spiros Moshoyiannis, generalni direktor MetLife u Srbiji.

    „Dosadašnje poslovanje kompanije WSO, rezultati i pozicija na tržištu, garancija su klijentima MetLife koji ovim preuzimanjem postaju klijenti Wiener Stadtische osiguranja, da će i ubuduće imati visok kvalitet usluge, adekvatnu pripisanu dobit i pravovremenu isplatu šteta“, rekao je Branko Krstonošić, generalni direktor Wiener Stadtische osiguranja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE