Uz penthaus gratis Lamborghini

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uz penthaus gratis Lamborghini

  Svakom kupcu penthaus apartmana u zgradi Damac Maison u Dubaiju sleduje gratis automobil Lamborghini aventador roadster, dok će oni koji se opredele za skromnije stanove u istom objektu na poklon dobiti BMW ili "mini" automobil.

  Da bi podstakao kupce da ulože novac u luksuznu nekretninu, prodavac je odlučio da tokom promotivnog perioda uz kupovinu apartmana ponudi kao poklon skupoceni sportski automobil, piše list Emirates 24/7.

  Cena apartmana uz koji se poklanja Lamborghini nije poznata, dok je cena automobila oko 300.000 evra, bez poreza. Penthausi se nalaze u hotelu apartmanskog tipa od 50 spratova, delo nemačkog arhitektonskog studija Koschany & Zimmer.

  Kompanija Damac nije zaboravila ni kupce s nešto tanjim računima u banci, pa će tako kupci jeftinijih stanova, zavisno od veličine i cene nekretnine, na poklon dobiti odgovarajući automobil marke BMW ili "mini".

  To nije prvi put da Damac tokom promotivnog perioda prodaje nagrađuje kupce svojih nekretnina. Tako su u 2013. nove vlasnike nekretnina častili Audijem.

  Tokom proteklih godina poslovna politika te kompanije bila je takva da su osim luksuznih automobila, kupcima njihovih nekretnina poklanjane i jahte, privatni mlazni avioni, pa čak i ostrva u Karibima, preneo je portal Business.hr.

  Foto: Facebook

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE