Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Atlantic Grupa preuzima distribuciju Unilevera za Hrvatsku i Sloveniju

    Atlantic Grupa i Unilever potpisali su ugovor kojim Atlantic u Hrvatskoj i Sloveniji preuzima distribuciju jednog od najvećih svetskih proizvođača robe široke potrošnje s prihodom koji prelazi 50 milijardi evra.

    Ugovor je, posmatrajući ukupnu godišnju vrednost prodaje portfelja na ova dva tržišta vredan 32 miliona evra, piše Seebiz.

    „Veliko je priznanje kada uspešna internacionalna kompanija poput Unilevera prepozna vrednost i potencijal distribucije koju razvijamo već više od 20 godina. Kroz našu saradnju opravdaćemo ukazano poverenje i zasluženu reputaciju, na obostranu korist i zadovoljstvo svih naših kupaca i potrošača", prokomentarisao je Emil Tedeschi, predsednik Uprave Atlantic Grupe.

    „U Unileveru se radujemo novoj saradnji s Atlantic Grupom u Hrvatskoj i Sloveniji, od koje imamo velika očekivanja. Izuzetno smo predani ovim tržištima koja su za nas vrlo važna, a potpisivanjem ugovora s vodećim distributerom u regiji želimo da osnažimo naše poslovanje, ubrzamo rast, ali pre svega želimo našim kupcima i potrošačima da pružimo kvalitetniju uslugu", rekao je Harm Goossens, Izvršni potpredsednik Unilevera za cetralnu i istočnu Evropu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE