Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kakvu kafu pije Ivan Ivanović?

    ’’Svoj dan ne mogu da počnem bez kafe, u suprotnom me boli glava i mrzovoljan sam ceo dan’’, otkrio je Ivan Ivanović za BIZLife na otvaranju kafića jedinstvenog koncepta u okviru sedišta Strauss Adriatic u Šimanovcima.

    ’’Spadam u ’hard drinkere’ kada je kafa u pitanju, popijem između tri i pet espresso kafa u toku dana, to je moja velika strast. I kada sam prestao da pušim pre deset godina, nisam mogao da prestanem da pijem kafu’’, rekao je Ivanović, i dodao da najčešće pije espresso ili filter kafu.

    Na našu sugestiju o karakteristikama čoveka koji pije ovaj tip kafe, koja opisuje karijeriste koji stoje čvrsto sa obe noge na zemlji i izuzetno su vredni i radni, Ivanović se složio da podela ima smisla i da mu se taj opis jako dopada.

    ’’Kafa je meni vrlo važna, ne samo da je jutarnji ritual bez kog ne mogu da počnem dan, već je i društvena stvar, kao ’monopol’ i ’ne ljuti se čoveče’ – samo prvu jutarnju pijem sam u miru i  tišini, uz novine’’

    Ivanović je bio domaćin na otvaranju kafića u okviru kompanije Strauss Adriatic, čiji je koncept zasnovan na ideji opremanja enterijera jedinstvenim konceptualnim i vizuelnim sadržajem čija je inspiracija zrno kafe. Svi elementi u kafiću upotpunjuju doživljaj sveta kafe i na pravi način dočaravaju strast prema ovom napitku.
    Kakvu kafu pije Ivan Ivanović?
    Prisutne goste je pozdravio i generalni direktor kompanije Strauss Adriatic Siniša Danišić.

    Kafe u okviru kompanije je predviđen kao udobno mesto za zaposlene i poslovne partnere kompanije, a koje u potpunosti odražava jedinstvenu umetnost uživanja u kafi, kao i simbolizaciju brenda Doncafe.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE