Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    B92: Zvezda odblokirala račun

    Račun Fudbalskog kluba Crvena zvezda više se ne nalazi u blokadi, koja je trajala od početka oktobra zbog sume od 59 miliona dinara, a uoči derbija sa Partizanom, isplaćene su i zaostale plate igračima, saznaje B92.

    Račun kluba iz Ljutice Bogdana bio je blokiran zbog 59 miliona dinara, koliko je Zvezda bila dužna čačanskom Borcu za Filipa Mladenovića. U međuvremenu, zaduženje se uvećalo za još sto miliona dinara.

    Rukovodstvo vicešampiona Srbije uspelo je da postigne dogovor sa čelnicima člana Prve lige Srbije, posle dugih i teških pregovora, pa je račun kluba ponovo u funkciji.

    Kako B92 takođe saznaje, igračima su uplaćene i zaostale plate u želji da ekipa u što boljem raspoloženju dočeka "večiti derbi", koji je na programu u subotu od 18 časova na Marakani.

    Iza Zvezde je nekoliko turbulentnih nedelja, koje su obeležile nemile scene na relaciji uprava – igrači i navijači – igrači.

    Nezadovoljni navijači prvo su skinuli dresove igračima posle poraza od Voždovca, da bi nakon saopštenja igrača kako nemaju osnovna sredstva, usledilo lomljenje stakala na kolima i ubacivanje šampona.

    Celu situaciju smirio je Dragan Džajić, koji je u izjavi za B92 rekao da je sve to normalno i da nema razloga za preveliku brigu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE