Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Uručena prva NIS kartica za gorivo

    U okviru akcije „Moj auto voli NISOTEC“, na NIS Petrol benzinskoj stanici „Čarli Čaplin“ u Beogradu, uručena je prva NIS kartica za gorivo u vrednosti od 50 litara. Najbrži učesnik koji je stigao na benzinsku stanicu NIS Petrola je Dragan Janković, kome je dodeljena vredna nagrada.

    Nagrada se dodeljuje najbržem učesniku koji prvi stigne na određenu benzinsku stanicu NIS Petrola u vreme koje se objavljuje na sajtu www.nisotec.rs, kao i radio stanicama NAXI, INDEX, JAT i TDI.

    Akcija „Moj auto voli NISOTEC“ organizovana je od 8. maja do 12. juna na benzinskim stanicama NIS Petrola za kupce NISOTEC ulja širom Srbije. Akcija podrazumeva da potrošač koji na poklon dobije nalepnicu, postaje potencijalni dobitnik NIS kartice za gorivo, u vrednosti od 50 litara goriva.

    Pored Beograda, najpažljiviji i najbrži učesnici akcije „Moj auto voli NISOTEC“ do 12. juna biće nagrađeni NIS karticama za gorivo u vrednosti od 50 litara goriva i na benzinskim stanicama NIS Petrola u Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Boru, Valjevu i Mionici.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE