Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Eksperti Etihada završili analizu Jata

    Eksperti aviokompanije Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata završili su trodnevnu posetu Beogradu, gde su analizirali poslovanje Jat tehnike i ćerki firmi nacionalnog avioprevoznika – Jat keteringa i Suport-a.

    U Jatu kažu da je poseta uspešno realizovana i da očekuju dalju saradnju sa tom bliskoistočnom kompanijom, kao i da su stručnjaci Etihada prvi put posetili Jat tehniku, Jat ketering i Suport.

    Pročitajte i >>> Direktor Jata očekuje ponudu Etihada

    Etihad istražuje poslovanje u tim preduzećima u okviru priprema za evenetualno podnošenje predloga o strateškom partnerstvu sa Jatom.

    Pročitajte i >>> Jat Tehnici dozvola za održavanje Airbus aviona

    Nacionalna aviokompanija UAE uvešće 15. juna redovne dnevne letove između Abu Dabija i Beograda.
    Državna kompanija Jat tehnika, koja je 2005. godine izdvojena iz Jat Aitways-a, izabrana je za pružoca usluga tehničke podrške – linijskog održavanja za Etihad na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

    Jat i Etihad su u aprilu potpisali ugovor o komercijalnoj saradnji na 46 destinacija i uvođenju zajedničkih "kod šer" letova.

    Etihad, koji je prošle godine imao 10,3 miliona putnika, ima vlasničke udele u kompanijama Air Berlin,  Air Seychelles, Virgin Australia i Air Lingus, i jedna je od najbrže rastućih aviokompanija u svetu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE