Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Delegacija Etihada u Beogradu

    Delegacija Etihada dolazi u trodnevnu posetu Srbiji kako bi istražila poslovanje ćerki firmi Jata.

    Tehnička delegacija aviokompanije Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata dolazi u ponedeljak u Beograd, gde će boraviti tri dana kako bi istražila poslovanje u Jat tehnici, Jat keteringu i Suportu, izjavio je v.d. generalnog direktora Jat airwaysa Velibor Vukašinović.

    Etihad je već "dubinski“ snimio stanje sprske aviokompanije i svi ti podaci će biti ugrađeni u eventualni predlog o strateškom partnerstvu sa Jatom.

    Vukašinović nije želeo da precizira kada bi taj predlog mogao da stigne, ali je naveo da se za sada pregovori između Etihada i Jat airwaysa odvijaju "izvanredno“.

    On je potvrdio da je u Jatu nedavno bilo smenjivanja, ali demantovao da bi to moglo negativno da utiče na dalje pregovore sa Etihadom jer, kako je rekao, smenjeni su direktori koji nisu dobro radili, a novi menadžment samo može da bude u funkciji dobre saradnje i daljih pregovora.

    Sa novim menadžmentom Jata popravila se redovnost polazaka Jatovih aviona, istakao je Vukašinović.

    Nacionalna aviokompanija UAE uvešće 15. juna redovne dnevne letove između Abu Dabija i Beograda. Jat i Etihad su u aprilu potpisali ugovor o komercijalnoj saradnji na 46 destinacija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE