Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srpsko građevinarstvo dobrodošlo u Irak

    Građevinske firme iz Srbije su dobrodošle da posluju u Iraku i učestvuju u obnovi i izgradnji te zemlje, izjavio je irački ministar građevinarstva i stanovanja Mohammed al-Daraji, koji je sa delegacijom posetio Beograd.

    Mohammed al-Daraji je dodao da je tokom posete nadležnim institucijama i potencijalnim partnerima predao dokumentaciju za učešće na tenderima, koji su raspisani za infrastrukturne projekte u toj zemlji.

    Spremni smo da formiramo mešovita srpsko-iračka preduzeća koja bi, kroz olakšane procedure, dolazila do poslova na tržištu Iraka, izjavio je Mohammed al-Daraji na sastanku sa potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom spoljne i unutrašnje
    trgovine i telekomunikacija Rasimom Ljajićem.

    Ljajić i irački ministar razgovarali su o unapređenju ukupnih ekonomskih odnosa dve zemlje, i o povećanju učešća preduzeća iz Srbije u infrastrukturnim projektima u Iraku.

    Mohammed al-Daraji je pokazao spremnost za svaku vrstu pomoći firmama iz Srbije koje nameravaju da posluju u Iraku, uz otklanjanje administrativnih barijera i olakšavanje procesa registracije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE