Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sajam zapošljavanja Top job 18. i 19. marta u Beogradu

    U Beogradu će 18. i 19. marta biti održan Sajam zapošljavanja Top job na kome će više od 20 kompanija ponuditi posao nezaposlenima.

    Kako se navodi u saopštenju organizatora, ta dvodnevna manifestacija koja će se održati u Belekspocentru na Novom Beogradu, namenjena je najviše mladim ljudima i ugroženim grupama kao što su osobe sa invaliditetom.

    Dodaje se da će pored mogućnosti za zaposlenje u nekim od kompanija izlagača, posetioci sajma moći da slušaju i razna stručna predavanja iz oblasti razvoja kadrova i nove zakonske regulative koja se odnosi na poslodavca.

    Kako se naglašava, "Top job" je prilika i za poslodavce da izaberu najkvalitetnije kadrove, jer će posetioci sajma moći da se upišu u elektronsku bazu podataka koja će biti dostupna poslodavcima.

    Ulaz na sajam je besplatan, a radno vreme je od 11.00 do 19.00.

    Sajam "Top job" se održava od marta 2010. godine i ima podršku ministartava rada, zapošljavanja i socijalne politike i omladine i sporta, kao i Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije.

    Među izlagačima biće Fijat automobili Srbija, Naftna industrija Srbije, British American Tobacco, DelhaizeSrbija, Apatinska pivara, Tigar tires, Zepter International, Univerzitet Singidunum, Asocijacija za promovisanje inkluzije Srbije i još nekoliko kompanija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE