Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nacionalna služba za zapošljavanje podržala program „Pokreni se za posao“

    Nacionalna služba za zapošljavanje odlučila je da podrži donatorski program Filip Morisa POKRENI SE ZA POSAO. Kroz ovaj program Filip Moris će dodeliti bespovratna sredstva za pokretanje najmanje 100 malih i porodičnih preduzeća širom Srbije.

    Srdjan Andrijanić Maja Šotra, Filip Moris, Milivoje Jovanović, ENEKA

    „Nacionalna služba za zapošljavanje prepoznala je značaj programa POKRENI SE ZA POSAO, jer on nudi konkretnu pomoć kojom podstiče samozapošljavanje i razvoj malog preduzetništva što je strateški važno za Srbiju. Odlučili smo da svim našim korisnicima širom zemlje predstavimo mogućnosti koju program nudi i da ih pozovemo da se prijave na konkurs koji je u toku“, rekao je Srđan Andrijanić PR menadžer Nacionale službe za zapošljavanje.

    „U vremenima kada je visoka stopa nezaposlenosti ključni ekonomski problem zemlje i njenih gradjana, svako radno mesto je od velikog značaja. Kompanija Filip Moris prepoznala je potrebu da se i sama uključi u rešavanje ovog gorućeg problema, i od 2009. godine pokrenula je program POKRENI SE ZA POSAO kojim pomaže jačanje malog preduzetništva.“, rеkla је Ðœaјa ŠÐ¾tra, mеnadžÐµr za kоmunikaciје i dоnaciје kоmpaniје Filip Моris.

    Na današnjem radnom doručku sa novinarima 10 malih preduzetnika koji su već pokrenuli svoje poslove zahvaljujući ovom programu govorili su o svojim iskustvima i ohrabrili sve one koji razmišljaju o sopstevnom biznisu da se prijave na konkurs POKRENI SE ZA POSAO i tako realizuju svoje poslovne ideje.

    „Osim Nacionalne službe za zapošljavanje, značaj programa POKRENI SE ZA POSAO prepoznala je i Radio Televizija Srbije, koja je naš glavni medijski partner. Konkurs POKRENI SE ZA POSAO je otvoren još mesec dana i namenjen je svim ljudima sa dobrom poslovnom idejom.“, rеkaо је Ðœilivоје Јоvanоvić mеnadžÐµr NVО ЕNЕKА koja sprovodi program POKRENI SE ZA POSAO.


    Privrednici tokom razgovora sa mpredstavnicima medija

    Zahvaljujući prоgramu PОKRЕNI SЕ ZА PОSАО u protekle tri gоdinе pоkrеnutо je 160 malih prеduzеća krоz kојa је upоslеnо prеkо 600 lјudi. VišÐµ infоrmaciјa о kоnkursu na saјtu www.pokrenisezaposao.rs.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE