Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Zajednička paritura“ Filharmonije i Hemofarma

    Predstavnici Fondacije Beogradske filharmonije i Hemofarm Fondacije, potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu, kojim će biti pomognut dalji razvoj najuspešnije kulturne institucije u Srbiji.

    Ivan Tasovac direktor Filharmonije i Ronald Zeliger generalni direktor Hemofarma

    Unapređenje i razvoj kulture, deo su strateškog opredeljenja Hemofarm Fondacije, a dugoročna saradnja sa Beogradskom filharmonijom predstavlja jedan od najznačajnijih koraka ka ostvarenju tog cilja.

    „Veoma smo ponosni na 20 godina postojanja Hemofarm Fondacije i sve projekte koje smo do sada uspešno realizovali sa ciljem unapređenja kvaliteta života zajednice. Zadovoljstvo nam je da kroz partnerstvo upravo sa Beogradskom filharmonijom nastavimo našu misiju i podršku institucijama koje svojim delovanjem ne dozvoljavaju kulturi da izgubi značajnu ulogu rekao je večeras na koktelu povodom starteškog partnerstva generalni direktor Hemofarma, Ronald Zeliger.

    Nakon objavljivanja ugovora o strateškom partnerstvu, održan je koncert Beogradske filharmonije, pod upravom šefa- dirigenta Muhaia Tanga.

    „Od večeras počinjemo zajednički da ispisujemo partituru, koja će za buduće generacije predstavljati ne samo istoriju uspeha Beogradske filharmonije, već i priču o dobrom primeru korporativne odgovornosti i filantropije“, rekao je direktor Filharmonije Ivan Tasovac povodom strateškog parterstva.

    Hemofarm Fondacija već dve decenije, pored humanitarnih aktivnosti, konstantno ulaže u razvoj i unapređenje obrazovanja, nauke, sporta, kulture, umetnosti… Kultura u aktivnostima Hemofarm Fondacije ima posebno značajno mesto o čemu svedoči osnivanje Zadužbine Dositej Obradović, nagrada Vasko Popa za najbolju zbirku pesama na srpskom jeziku, podrška mnogim kulturnim institucijama, manifestacijama i projektima usmerenim na očuvanje i unapređenje kulture i kulturne baštine Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE