Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Besplatan Telenor internet na beogradskom aerodromu

  Telenorovi korisnici moći će od sutra da na beogradskom arodromu „Nikola Tesla“ besplatno koriste internet, dok će korisnici ostalih mobilnih operatera moći besplatno da koriste „Telenor WiFi prvih 15 minuta.

  Kako je saopštila ta telekomunikaciona kompanija, svi posetioci aerodroma „Nikola Tesla“ moći će da koriste Telenorov bežični internet u prostoru pre pasoške kontrole, kao i u kafićima, radnjama i hodnicima ka izlazima A i C, nakon pasoške kontrole.

  Posetioci beogradskog aerodroma koji se preko mobilnog telefona, laptopa ili drugog uređaja povežu na „Telenor WiFi“ mrežu biće preusmereni na portal gde mogu da se prijave za besplatan pristup internetu.

  Nakon prijave SMS porukom dobiće kod za jednokratnu besplatnu upotrebu interneta koji je neophodno uneti u označeno polje na početnoj stranici.

  Korisnici ostalih mobilnih mreža će nakon 15 minuta korišćenja Telenorovog bežičnog interneta biti preusmereni na internet stranicu koja će im pružiti sve informacije o dodatnim mogućnostima uplate internet vremena ukoliko žele da nastave surfovanje internetom.

  Precizira se da će moći će da uplate dodatni saobraćaj svojom platnom karticom ili kupe vaučere u trajanju od 60 minuta i jednog dana u kiosku ili na platnim terminalima.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE