Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Učenici srednje škole „Paja Marganović“ uče o trgovini i van škole

  Učenici prvog i drugog razreda srednje ekonomsko-trgovinske škole „Paja Marganović“ iz Pančeva posetili su UŠĆE Shopping Centar i tom prilikom razgovarali sa menadžmentom kompanije Confluence Property Management.

  Obilazak šoping centra bio je deo praktične edukacije učenika, koji je osmišljen sa ciljem da đake upozna sa načinom funkcionisanja i upravljanja jednim ovakvim poslovnim sistemom.

  „Osim redovne nastave, sprovodimo i vannastavne aktivnosti koje za cilj imaju bolju praktičnu edukaciju učenika. Nama je važno da naši đaci, osim teorije, stiču i praktična znanja. Naša osnovna ideja je da učenici uče od najuspešnijih, a posetom UŠĆE Shopping Centru uspeli smo da im omogućimo da prošire svoje vidike i steknu praktična profesionalna saznanja od zaposlenih u Confluence Property Managementu“, rekla je Nada Čigoš, direktorka škole.

  Tijana Vujović, direktorka Confluence Property Managementa, učenicima je rekla da je upravljanje UŠĆE Shopping Centrom ozbiljan posao koji zahteva i obrazovanje iz oblasti ekonomije i trgovine. “Možda će baš neko od vas u budućnosti upravljati ovakvim i sličnim trgovinskim objektima. Za takav posao, osim znanja koje dobijate u školi, veoma je važno i da steknete odgovarajuću praksu. Samo kroz praktičnu nastavu i ovakve posete možete da vidite kako sistem funkcioniše, da nešto naučite ali i da se lepo zabavite“, napomenula je direktorka CPM-a.

  Učenici su obišli ceo šoping centar i kancelarije menadžmenta, ali i iskoristili priliku da se slikaju sa Deda Mrazom u njegovoj fotelji, kao i da ubace plastične flaše u UŠĆE ekološku jelku.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE