Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    SAM: Titula najboljeg menadžera Veranu Matiću

    Titula za najboljeg menadžera u 2012. godini uručena je sinoć direktoru Radio-televizije B92 Veranu Matiću, izmedju ostalog za najveći doprinos društvenoj odgovornosti kroz akciju „Bitka za bebe“, a nagrada za najboljeg poslodavca dodeljena je Naftnoj industriji Srbije (NIS).

    Oni su dobitnici godišnjih nagrada koje prvi put ove godine dodeljuje Srpska asocijacija medija (SAM).

    Nagrade su dodeljene u četiri kategorije: najbolji poslodavac, najbolji menadžer, najbolji mladi menadžer i najbolja institucija za obrazovanje i usavršavanje menadžera.

    Titulu najboljeg mladog menadžera do 35 godina za 2012. godinu dobio je direktor marketinga u kompaniji „Jaffa“ Aleksandar Poznanić, dok su drugu i treću nagradu u toj kategoriji osvojili Boško Tomašević iz „Jones Lang LaSalle“ i član Izvršnog odbora banke „Inteza“ Darko Popović.

    Drugu i treću nagradu za najboljeg menadžera osvojili su izvršni direktor „SAGE“ Vladan Živanović i Borislav Miljanović iz Represent sistema.

    Na drugom i trećem mestu u kategoriji najbolji poslodavac u 2012. godini su kompanija „Telenor“ i Erste banka.

    Članovi SAM glasali su i za najbolju instituciju za obrazovanje i profesionalno usavršavanje menadžera i u toj kategoriji prvu nagradu je dobio Fakultet organizacionih nauka, drugu biznis škola „Cotrugli“, dok je treću nagradu dobio Institut Adizes SEE.

    Specijalnu nagradu je za najveći doprinos mladima dobio direktor Matematičke gimnazije u Beogradu Srdjan Ognjanović.

    Predsednik SAM Bojan Radun rekao je da ta asocijacija sada ima značajno bolji položaj u društvu i da je dodela nagrada menadžerima priznanje za njihov rad. „Dobitnicima ove nagrade treba da budu potvrda da tako nastave dalje“, kazao je Radun.

    Foto: Blic.rs

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE