Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvara se nova petlja ka Pančevačkom mostu

  Vozačima će, posle pet meseci intenzivnih radova, od danas biti na raspolaganju nova petlja u Bulevaru despota Stefana kojom će direktno moći da se uključe na Pančevački most. Za sada jedinoj sponi sa levom obalom Dunava moći će da se priđe i obnovljenom prilaznom konstrukcijom iz Ulice Dragoslava Srejovića.

  U Direkciji za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda ističu da je izgradnjom nove petlje sprečeno dalje ukrštanje saobraćaja na levom skretanju ka Pančevačkom mostu.
  Do sredine sledeće nedelje vozači će u pravcu Višnjice koristiti dve nove saobraćajne trake, kako bi se dosadašnje levo skretanje potpuno zatvorilo razdelnim ostrvom i kako bi se obnovio asfalt u do sada korišćenim trakama.

  Posle završetka ovih radova, u Bulevaru despota Stefana biće u upotrebi svih šest saobraćajnih traka.

  U prethodnih nekoliko meseci dograđene su dve saobraćajne trake u dužini od 375 metara i u nastavku je dograđena 200 metara dugačka traka za vozila koja skreću desno u Ulicu Mije Kovačevića.

  Izgrađena je nova infrastrukturna mreža i stajalište javnog prevoza, a duž saobraćajnice postavljena je elektroenergetska instalacija i javna rasveta.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE