Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Skupština danas o zaduživanju EPS-a

  Skupština Srbije nastaviće danas sednicu raspravom o davanju garancije od 74 miliona evra za zaduživanje EPS-a kod Nemačke razvojne banke KfW.

  Zajam je namenjen za projekat unapređenja tehnologije eksploatacije u Rudarskom basenu Kolubara u cilju povećanja efikasnosti termoelektrana i smanjenja uticaja na životnu sredinu.

  Poslanici treba da razmotre i potvrđivanje Sporazuma sa Vladom Belorusije o saradnji i uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima, kao i sporazuma sa Gruzijom, Tunisom i Kanadom o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i na imovinu.

  Na dnevnom redu je i rasprava o davanju saglasnosti na izmene finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2012. godinu.

  Inače, Skupština Srbije je juče završila načelnu raspravu o izmenama Zakona o podsticanju građevinske industrije Srbije u uslovima ekonomske krize. Poslanici su razmotrili i izmene Zakona o planiranju i izgradnji, izmene Zakona o plovidbi na putevima i lukama na unutrašnjim vodama, kao i potvrđivanje Sporazuma sa Većem ministara BiH o plovidbi plovnim putevima na unutrašnjim vodama i njihovom tehničkom održavanju.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE