Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kina pomaže prodaju solarnih panela

  Državna Kineska razvojna banka obezbediće milijardu dolara za švajcarsku podružnicu kineske kompanije „JinkoSolar holding“.

  Ovaj novac će biti upotrebljen kako bi „JinkoSolar holding“, kompanija za proizvodnju solarnih panela, proširila na tržišta u svetu u narednih pet godina.

  „JinkoSolar“, sa sedištem u Šangaju i registrovan na berzi u Njujorku, iskoristiće taj novac za ekspanziju u inostranstvu, uključujući integracije i akvizicije, kao i za izgradnju pogona za proizvodnju solarnih panela, navedeno je u saopštenju, povodom potpisivanja sporazuma o strateškoj saradnji izmedju kompanija „JinkoSolar (Švajcarska)“ i podružnice CDB „Guangdong“ u Švajcarskoj, prenela je kineska agencija Sinhua.

  Kineski proizvodjači solarnih panela opterećeni su prevelikim kapacitetima i visokim zaštitnim carinama u Sjedinjenim Američkim Država i Evropi.

  Ukupni kapaciteti kompanije „JinkoSolar“ za proizvodnju solarnih produkata dostigli su u trećem kvartalu ove godine 335,2 megavata, navedeno je na vebsajtu te firme.

  Kompanija je u trećem kvartalu pretrpela neto gubitak od 54,8 miliona juana (8,7 miliona dolara), u poredjenju s neto profitom od 68,1 milion juana u istom tromesečju lane.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE