Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    The Cranberries večeras u Hali sportova

    Irski pop-rok bend „The Cranberries“ održaće večeras koncert u Hali sportova na Novom Beogradu, što će biti njihovo prvo gostovanje u Srbiji, najavio je organizator, Kombank arena.

    „Predugo ste čekali naš prvi nastup u Srbiji i zaista se radujemo koncertu u Beogradu. Gorimo od nestrpljenja da izađemo na scenu! Daćemo sve od sebe i jedva čekamo da vidimo reakciju publike“, poručio je bubnjar Fergal Lauler, dodavši da će svirati nove pesme i stare hitove.

    Kombinujući melodije gitarskog indi popa sa zvučnom teksturom kasnih 80-tih godina uz dodavanje keltskog „preliva“, „Cranberries“ je bila jedna od najuspešnijih grupa ranih 90-tih godina. 

    U svojoj dugogodišnjoj karijeri, bend ima čak četiri albuma koji su među top 20 na „Bilbordovoj“ listi najboljih 200 albuma svih vremena, kao i osam pesama: „Linger“, „Dreams“, „Zombie“, „Ode to My Family“, „Ridiculous Thoughts“, „Salvation“, „Free to Decide“ i „Promises“.

    Do sada je prodao više od 15 miliona primeraka albuma samo u Americi, a velikom turnejom koja je počela 15. marta koncertom na Novom Zelandu i albumom „Roses“ vratio se na scenu posle duže pauze.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE