Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Solarni punjač za telefone i na Tašu

    Novi javni solarni punjač za mobilne telefone Strawberry Tree postavljen je u Tašmajdanski park, saopštila je kompanija Strawberry Energy.

    Solarni punjač, koji je postavljen u saradnji sa opštinom Palilula i Gradom Beogradom, pomoći će posetiocima Tašmajdanskog parka da napune svoje mobilne telefone, tablet računare i multimedijalne uređaje energijom Sunca.

    U Beogradu je to drugo „Strouberi drvo“, a osmo u Srbiji, ali je dobilo novi dizajn koji je uradio arhitekta Miloš Milivojević. Konstrukcija punjača je dugačka više od tri i po i visoka pet metara i prati linije pravog drveta.

    Povodom postavljanja solarnog punjača kompanija Strawberry Energy organizuje i konkurs pod nazivom „Tašmajdanska sećanja“. Tokom četiri meseca trajanja konkursa učesnici treba da elektronskim putem pošalju svoja najdraža sećanja koja ih vežu za taj park, u vidu fotografije, priče, pesme ili na neki drugi kreativan način.

    Početkom proleća 2013. godine biće proglašen pobednik.

    Svi detalji i informacije o konkursu se mogu pratiti na internet strani www.senergy.rs i društvenim mrežama kompanije Strawberry Energy.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE