Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Danas počinje Diznijeva zabava na ledu

    Nova predstava „Dizni na ledu: Zabava počinje“ igraće se od danas do 18. novembra u Kombank areni, a najmlađi će uživati u zabavi sa 50-tak Diznijevih junaka, koji će pričati i pevati na srpskom jeziku, najavila je Arena.

    Mališani će imati priliku da prisustvuju kraljevskom balu zaljubljenih sa najnovijom princezom Tianom, veseloj „nerođendanskoj“ žurci sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, havajskom odmoru sa Lilo i Stičom, zabavi za „Noć veštica“ sa Džekom Skelingom i drugim zloćama iz Diznijevih crtaća.

    Glasove stranih plesača i glumaca, koji već nekoliko godina priređuju za najmlađe posetioce Arene maštoviti spektakl na ledu, sinhronizovaće Marko Marković u ulozi Mikija, Slobodan Boda Ninković (Šilja), Goran Jevtić (Ludi Šeširdžija). Negativca Džeka Skelingtona „oživeće“ Nikola Bulatović, a Vudija iz „Priče o igračkama“ Gordan Kičić.

    Dve pesme iz Diznijevih crtanih filmova biće na srpskom jeziku. Prvu peva Kapetan Kuka, odnosno Dragan Vujić Vujke, dok drugu izvodi Tijana Dapčević u ulozi Kruele iz priče „101 Dalmatinac“.

    Ostalim Diznijevim junacima glasove su pozajmili Ljiljana Stjepanović, Dubravko Jovanović, Vesna Stanković, Jelena Đorđević, Lako Nikolić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, Dobrila Ilić, Mićko Ljubičić i drugi.

    Predviđena su sedam izvođenja: 15. i 16. novembra od 19 sati, 17. novembra u 11.30, 15 i 18.30 časova i 18. novembra u 11.30 i 15 sati.

    Zbog dugogodišnje, uspešne saradnje, kompanije „Feld Entertainment“ i Arene, ulaznice za prvo izvođenje, prodaju se po jedinstvenoj ceni od 1.500 dinara za sva sedišta, izuzev za VIP mesta u parteru i lože. Za ostale predstave ulaznice koštaju 1.250, 1.750, 2.000, 2.500, 3.000 i 3.900 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE