Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Učinite nezaboravnom posetu vašoj kancelariji

  Svaki poslovni prostor ima svoju energiju, atmosferu, miris… Nije u pitanju nameštaj ili osveživač prostorija. Ljudi su ti koji daju život prostoru i dobre vibracije. Zato, kada očekujete važne goste, pre svega se svi naoružajte osmehom!

  Pripremite se za posetu. Bilo bi dobro da svi u firmi budu obavešteni da očekujete goste. Ako dolaze iz daleka, ponudite se da ih sačekate na aerodromu i ponudite bilo kakvu pomoć u snalaženju u vašem mestu. Ako za to ima vremena, organizujte mali provod (kafa, ručak, večera, pokažite im grad…).

  Obucite zidove zajedničkim fotografijama zaposlenih sa zabava, proslava rođendana, iz kancelarije, nagradama, crtežima dece vaših kolega… Ovakve „lične“ dekoracije deluju veoma gostoljubivo i oplemenjuju prostor. Vaši će gosti na ovako uređen ambijent sigurno reagovati bar znatiželjom, a velika većina osmehom. Došli su u kolektiv koji neguje duh zajedništva i na to je ponosan što će vam biti veliki plus.

  Ne propustite da se neki od zaposlenih na koje ste ponosni ili koji imaju veće funkcije bar na kratko pojave na sastanku kako biste ih predstavili. Pokažite vašim partnerima koliko su važni kolektivu.

  Ne dozvolite da napuste vašu firmu bez notesa, olovke, kalendara ili bloka za beleške sa logom firme.

  I, ako smo zaboravili da pomenemo – osmeh! Veoma je važno da svi pozdravite vaše goste širokim osmehom i pogledom oči u oči.

  Uz sve prateće poslovne sadržaje i tok sastanka, ovakvi detalji će se urezati u pamćenje vašim gostima. Bez obzira na ugovore, dogovore, novac, projekte i ostalo neizbežno, prijatna, topla i „ljudska“ atmosfera su utisci koji će teško izbledeti. A, danas ih je sve manje i manje.
  M.P.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE