Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Investitori pristižu u Beograd u novembru. Obezbedte svoje mesto uz popust

    Krajem novembra Beograd će posetiti predstavnici investicionih fondova Intel Capital (SAD/Nemačka), Crimson Capital (SAD), Libertas Capital (Velika Britanija), Primus Venture Capital (Mađarska), VP Eastern Europe Rebate (Nemačka), Technology Venture Capital Facility pri Evropskoj banci za obnovu i razvoj, kao i mnogi drugi iz oblasti investicija i finansija, kako bi se neposredno upoznali sa prilikama za direktne investicije na Balkanu.

    Na konferenciji pod nazivom Balkan Venture Forum koja će se održati 22. i 23. novembra u Hotelu Metropol Palas u Beogradu uz pomenute investitore okupiće se i mnogi regionalni predstavnici vlada, vladinih agencija i međunarodnih organizacija da prodiskutuju trenutno stanje tržišta ali i potrebe i planove za dalji razvoj tržišta, a posebno u oblastima tehnoloških inovacija, telekomunikacija, nauke, infrastrukture i izvora finansiranja za poslovni, odnosno komercijalni razvoj ovih oblasti.

    Konferencija će biti otvorena za zainteresovane posetioce i širu javnost, a u saradnji sa BkVF BizLife je svojim čitaocima obezbedio popust za kotizaciju. Prilikom online prijave, kako bi ostvarili popust, neophodno je da unesete KOD.

    Konferencija Balkan Venture Forum organizovana je po ugledu na preko 25 sličnih konferencija koje organizacija za podsticanje direktnih investicija Europe Unlimited organizuje u Evropi i svetu još od 1998. godine. Osnivač Europe Unlimiteda, belgijski stručnjak za finansije i investicije, Vilijam Stivens je povodom ovog skupa istakao da Balkan nudi više stope ekonomskog rasta od onoga što je prosek u Evropi trenutno i najavio da je upravo odobren i ugovoren nov projekat namenjen razvoju i finansiranju u ovom regionu pod imenom VIBE.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE