Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Seminar Leading yourself: Achieving Sustainable Excellence

    Sve veći pritisak okruženja po pitanju kreativnosti, strategija, inovacija i vizija stavljaju pred lidere nove izazove. Odgovore na pitanje kako premostiti želje, mogućnosti i dostugnuća u ovim oblastima pruža seminar Achieving Sustainable Excellence, deo INSEAD koncepta poslovnih programa.

    Seminar obezbeðuje lične i profesionalne koristi liderima koji su već izgradili svoj stil voðenja i koji teže efektnijem korišćenju svojih sposobnosti, kao i svim profesionalcima koji žele da bolje razumeju i unaprede sebe i pronaðu ravnotežu u ličnom i profesionalnom životu.

    U okviru seminara predavanje će održati i dr Jagdiš Parik, direktor programa Leading Your Self na prestižnoj poslovnoj školi INSEAD. Dr Parik je meðunarodno priznat stručnjak i predavač iz oblasti menadžmenta, direktor Lemuir grupacije, predsednik indo-evropskog centra za razvoj biznisa i potpredsednik i suosnivač World Business akademije (SAD).

    Kvalitet njegovih seminara je odraz kako iskustva tako i jedinstvenog pristupa i profesionalnih interesovanja poput upravljanja odnosima, ličnošću i stresom. Zbog svog jedinstvenog sadržaja, relevantnosti i stila, njegove prezentacije nude upravo ono što nedostaje modernim menadžment programima.

    Ovaj jedinstveni program takoðe obezbeðuje posebne alate i materijale za učenje, kao što su leadership assessment tool, evaluaciju vašeg stila voðenja i personalizovanu radnu knjigu sa vežbama. Leading Your Self je deo INSEAD koncepta poslovnih programa koji je po mišljenju vrhunskih poslovnih publikacija najbolja svetska poslovna škola, a njegov MBA program smatra se najboljim svetskim MBA programom.

    Ukoliko želite da naučite kako da:

    1. prepoznate i ostvarite skrivene potencijale

    2. upravljate promenama na najefikasniji naèin

    3. optimizujete nivo stresa

    4. uravnotežite poslovni i privatni život

    prijavite se na ovaj interaktivni seminar koji će biti održan 13. decembra u Beogradu, u hotelu Zlatnik.

    Seminar će biti održan na engleskom jeziku. Cena celodnevnog seminara je 300 evra + PDV (20%), a za uplaćene dve kotizacije možete poslati tri učesnika. Na kraju programa svakom polazniku biće uručena diploma kao priznanje za učestvovanje u radu.

    Obrazac za prijavu potrebno je poslati na [email protected], gde se takođe možete obratiti za više nformacija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE