Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Seminar Leading yourself: Achieving Sustainable Excellence

  Sve veći pritisak okruženja po pitanju kreativnosti, strategija, inovacija i vizija stavljaju pred lidere nove izazove. Odgovore na pitanje kako premostiti želje, mogućnosti i dostugnuća u ovim oblastima pruža seminar Achieving Sustainable Excellence, deo INSEAD koncepta poslovnih programa.

  Seminar obezbeðuje lične i profesionalne koristi liderima koji su već izgradili svoj stil voðenja i koji teže efektnijem korišćenju svojih sposobnosti, kao i svim profesionalcima koji žele da bolje razumeju i unaprede sebe i pronaðu ravnotežu u ličnom i profesionalnom životu.

  U okviru seminara predavanje će održati i dr Jagdiš Parik, direktor programa Leading Your Self na prestižnoj poslovnoj školi INSEAD. Dr Parik je meðunarodno priznat stručnjak i predavač iz oblasti menadžmenta, direktor Lemuir grupacije, predsednik indo-evropskog centra za razvoj biznisa i potpredsednik i suosnivač World Business akademije (SAD).

  Kvalitet njegovih seminara je odraz kako iskustva tako i jedinstvenog pristupa i profesionalnih interesovanja poput upravljanja odnosima, ličnošću i stresom. Zbog svog jedinstvenog sadržaja, relevantnosti i stila, njegove prezentacije nude upravo ono što nedostaje modernim menadžment programima.

  Ovaj jedinstveni program takoðe obezbeðuje posebne alate i materijale za učenje, kao što su leadership assessment tool, evaluaciju vašeg stila voðenja i personalizovanu radnu knjigu sa vežbama. Leading Your Self je deo INSEAD koncepta poslovnih programa koji je po mišljenju vrhunskih poslovnih publikacija najbolja svetska poslovna škola, a njegov MBA program smatra se najboljim svetskim MBA programom.

  Ukoliko želite da naučite kako da:

  1. prepoznate i ostvarite skrivene potencijale

  2. upravljate promenama na najefikasniji naèin

  3. optimizujete nivo stresa

  4. uravnotežite poslovni i privatni život

  prijavite se na ovaj interaktivni seminar koji će biti održan 13. decembra u Beogradu, u hotelu Zlatnik.

  Seminar će biti održan na engleskom jeziku. Cena celodnevnog seminara je 300 evra + PDV (20%), a za uplaćene dve kotizacije možete poslati tri učesnika. Na kraju programa svakom polazniku biće uručena diploma kao priznanje za učestvovanje u radu.

  Obrazac za prijavu potrebno je poslati na [email protected], gde se takođe možete obratiti za više nformacija.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE