Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kompaniji NIS uručen Oskar kvaliteta za 2012. godinu

    Povodom Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta, u Privrednoj komori Srbije je pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija i privrede svečano uručen Oskar kvaliteta za 2012. godinu. Kompanija NIS je dobitnik Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost, kao i priznanja u tri oblasti: Liderstvo, LJudski resursi i Društvena odgovornost. Organizator manifestacije je Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost (FQCE) koja je član Evropske fondacije za menadžment kvalitetom (EFQM).

    „Izuzetno nam je zadovoljstvo i čast da možemo da primimo nagradu Oskar kvaliteta koji predstavlja važno priznanje našim dosadašnjim naporima, koje pre svega odlikuju velika ulaganja i visok nivo rezultata procesa poboljšanja kvaliteta koji sve vreme traju u našoj kompaniji. Takođe, drago nam je da je ovo priznanje usledilo u trenutku kada smo načinili jedan od najvažnijih koraka u istoriji kompanije, a to je modernizacija Rafinerije u Pančevu, zahvaljujući kojem će Srbija imati visokokvalitetno domaće gorivo Evro kvaliteta“, izjavila je Sanja Lubardić, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS.

    Oskar kvaliteta se dodeljuje profitnim i neprofitnim organizacijama kao nezavisna nagrada za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji. Ova nagrada predstavlja podsticaj razvoju ukupne klime za unapređenje kvaliteta u našoj zemlji, a dodeljuje se uz podršku privrednih asocijacija i naučnih institucija koje su u okviru svojih aktivnosti zadužene za praćenje i podsticaj unapređenju kvaliteta u Srbiji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE