Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mediteraneo, festival vina i gastronomije

    Mediteraneo – festival vina, gastronomije i vinskog turizma, treći put za redom će biti održan 24. i 25. novembra u hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu.

    Na trećem Mediteraneo festivalu očekuje se oko 100 izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i drugih zemalja iz regiona. Predavanja na festivalu će obuhvatiti mnogobrojne teme vezane za vino, gastronomiju i vinski turizam u okviru Master class programa, čiji će broj ulaznica biti ograničen.

    Posetioci će biti u prilici da uživaju u degustaciji kvalitetnih vina, isprobaju trajne delikatese, pršute, sireve, tartufe, masline i razne druge specijalitete. Biće održan i niz predavanja о značaju i ulozi mediteranske ishrane i pravilnom konzumiranju vina, a u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz sveta vinarstva i gastronomije i drugih oblasti.

    Posetioci festivala imaće priliku da prisustvuju edukativnim predavanjima, konferenciji o klimatskim promenama, da uživaju u kulinarskim radionicama šefova kuhinja iz regiona, koji će spremati svoje najekskluzivnije specijalitete pod vođstvom predsednika Asocijacije šefova kuvara Srbije Milijanom Stojanićem.

    „S obzirom na to da je Festival vina, gastronomije i vinskog turizma „Mediteraneo“ već tradicionalna manifestacija, sigurni smo, da ćemo uspeti u namerama da što više građana Srbije dobije korisne informacije važne za unapređenje i kulturu konzumiranja vina, trajnih delikatesnih proizvoda kao i ponude turističkih agencija, u vezi sa vinskim putevima Srbije i regiona“ kažu iz Mediteraneo festivala.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE