Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Trikovi za visoke

  Nije lako muškarcima preko 190cm visine. Većina ima problem da pronađe svoj konfekcijski broj, odgovarajuću dužinu rukava i nogavica ili broj cipela. Fokus je uvek na dužini na uštrb dezena, boja tkanina ili širine modela.

  Postoji nekoliko trikova koje bi visoki muškarci trebalo da znaju ukoliko žele da ostave utisak obučenog sa merom i stilom.

  Potaman. Prvo, izbegavajte preveliku garderobu. U želji da pronađete veliki konfekcijski broj, dešava se da kupite i veći nego što treba. Izgledaćete kao gomila odeće na pokretnom ofingeru. Ako ste mršave građe, onda sigurno. Isto tako, ne kupujte tesnu garderobu. I ovako privlačite pažnju svojom visinom. Sa uskom majcom ili košuljom izgledaćete smešno.

  Majice moraju biti dovoljno dugačke kao i košulje. Ako vam je kratka toliko da ne možete da je uvučete u pantalone, izgledaćete kao školarac koji posle škole trči u park na partiju klikera. Isto važi i za jakne koje će, ukoliko su kratke, isticati dužinu vaših nogu. Sve što je kratko, a nosite na gornjem delu tela, ističe dužinu i izgledaćete još krakatiji.

  Idealan sako za vas je jednorednog kopčanja i to sa dva dugmeta. Tri će vas dodatno izdužiti. Izbegavajte dva reda kopčanja.

  Kaputi i mantili koji su za vas, treba da budu dugački do ispod kolena. Poželjno je da imaju i kaiš.

  Visoki uvek treba da se opredele za „ravne“ pantalone modela sličnog farmerkama. Nikako vam se ne smeju videti gornji delovi cipela jer ćete izgledati kao odbegli iz poplave. Takođe, pantalone nikad ne uvlačite u čizme, tačnije ne bi valjalo da se sužavaju kod članaka. Puniji i visoki treba da nose pantalone sa višim strukom, mršaviji sa nižim. Farmerke se uvek preporučuju.

  Boje i dezeni. Imate sreće sa bojama jer nema previše ograničenja. Jedino što će vam svaki stilista savetovati je da ne nosite crno od glave do pete, jer ćete izgledati još više. Izbegavajte vertikalne pruge. Horizontalne su dobrodošle. Vama stoje neobični printovi, pa ako volite…

  Prateća garderoba. Pravilo je da vama stoji sve široko – široke kravate, široki i debeli kaiševi. Izbegavajte tanje. Šešire nema razloga da izbegavate, a uvek se opredelite za cipele tanjih đonova. „Velika“ frizura vam ne pristaje, pogotovo ako ste mršavije građe. Kratko i uredno.

  I, ako imate manje kilograma nego što bi trebalo ili ste u deficitu sa mišićnom masom, oblačite se u slojevima. I, blago vam ako imate svog krojača. Za sve nestandardnih dimenzija, ovo je jedino rešenje ako se trudite da ste obučeni po meri.
  M.P.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE