Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kroz igru i rekreaciju, manifestacijom Coca-Cola kup promovisan timski duh i zdrave životne navike

    U društvu poznatih fudbalera i trenera u sportskoj hali „Mladost“ u Čačku organizovan je treći po redu Coca-Cola kup, koji je okupio dečake i devojčice, koji su imali priliku da se druže i bave fizičkim aktivnostima. Ova sportska manifestacija, koju Coca-Cola sistem organizuje zajedno sa Fudbalskim savezom Srbije i Specijalnom Olimpijadom, kruna je dugoročnog projekta „Moja škola – moj klub“, čiji je cilj da učenici osnovnih škola dobiju svoje fudbalske klubova i da se na taj način uključe u sportske aktivnosti.

    „Coca-Cola sistem u okviru platforme „Aktivni za zdrav život“ realizuje različite projekte, u cilju promocije sporta i rekreacije. Jedan od njih je i Coca-Cola kup koji motiviše učenike da usvoje pozitivne vrednosti koje sport nosi, a želja Coca-Cola sistema i partnera na ovom projektu je da ih podstaknemo da se redovno bave sportom kako bi bili aktivni za zdrav život. Izuzetno nam je drago što su učenici osnovnih škola iz Čačka i okoline imali priliku da na zabavan način uživaju u fudbalskim igrama.“, izjavila je Jovana Tufegdžić, predstavnica Coca-Cola sistema.

    Coca-Cola kup u Čačku, podržali su i predstavnici lokalne zajednice, koji su izrazili zadovoljstvo što su, u njihovom gradu zahvaljujući Coca-Cola sistemu, osnovci dobili priliku da se oprobaju u fudbalu i kroz druženje pokažu talenat za sport. „Veoma je značajno za grad Čačak da se manifestacije ovakve vrste održavaju kako bi se mladi usmerili na sport, rekreaciju i zdrav život“ izjavio je Vladan Milić, zamenik predsednika Skupštine grada Čačak.

    Coca-Cola kup u Čačku je treći po redu organizovan ove godine, a do sada je održan u Staroj Pazovi i Surdulici i okupio je više stotina dece i đaka osnovnih škola. Pored mladih učesnika, učenicima na Coca-Cola kupu u Čačku pridružili su se i legende fudbala kao što su bivši v.d. selektora Radovan Ćurčić, Dušan Radonjić, poznata fudbalska legenda, aktuelni trener Fudbalskog kluba Borac, Zoran Njeguš, kao i najpopularniji mladi fudbaler u Čačku Marko Zoćević, koji su učesnicima i publici predstavili svoje umeće u fudbalu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE