Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    World Travel Awards proglasio Square Nine za najbolji hotel u Srbiji

    Na dodeli najprestižnijih nagrada iz oblasti turizma „World Travel Awards“ u Portugaliji, poznatijih kao „Oskar turističke industrije“, beogradski Square Nine proglašen je za najbolji hotel u Srbiji u 2012. godini.

    O pobednicima je odlučivalo preko 210 hiljada ljudi iz struke, turističkih agencija, organizacija, prevozničkih kompanija i korisnika usluga iz celog sveta, a među nominovanim hotelima našli su se i President, hotel Kontinental, hotel Park, Zlatnik i Hyatt Regency hotel.

    „Već devetnaest godina nagrade „World Travel Awards“značajno utiču na razvoj međunarodne turističke scene. One podstiču konkurenciju na svetskom nivou, stimulišu inovativnost i kreativnost, a pre svega, uspostavljaju standarde u turizmu. Kada sve to imate na umu, biti nosilac ovakvog priznanja, privilegija je koja pomalo i obavezuje“, rekao je Bojan Ilić, generalni menadžer hotela Square Nine.

    Ove godine, preko pet hiljada učesnika iz 162 zemlje, takmičilo se u nekoj od kategorija koje pokrivaju sve elemente industrije turizma, od aerodroma i prekookeanskih brodova, do najluksuznijih svetskih destinacija i hotela. Za vodeću evropsku destinaciju proglašen je Edinburg, Cirih ima najbolji aerodrom, a „Orient Express“ je najluksuzniji voz na kontinentu. Najbolja letnja destinacija je Algarve u Portugaliji, dok je „easyJet“ vodeći „low cost“ avioprevoznik u Evropi. Proglašenje svetskih pobednika zakazano je za decembar, a zemlja domaćin biće Indija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE