Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ilić: Novi Sad će izgraditi prvu veletržnicu u Srbiji

    Izgradnja prve veletržnice u Srbiji biće jedna od ozbiljnijih privrednih investicija u Novom Sadu, koja će obezbediti nova radna mesta i omogućiti da taj grad bude lider među lokalnim samoupravama, izjavio je zamenik gradonačelnika Borko Ilić.

    On je istakao da bi ostvarivanje tog projekta predstavljalo „veliku podršku poljoprivrednim proizvođačima da se izbore sa konkurencijom i da plasiraju svoju robu ne samo na području Srbije nego i na druga tržišta u regionu i šire“.

    Kako je navedeno u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika, Ilić je posetio novosadsku Kvantašku pijacu gde je Javno-komunalno preduzeće „Tržnica“ počelo akciju spremanja gradskih pijaca u okviru koje će, do 20. oktobra, biti uklanjan kabast otpad, očišćen korov, krovovi i oluci na objektima, platoi i obavljani drugi radovi i popravke.

    Direktor „Tržnice“ Miloš Tubić rekao je da su mnogobrojni hipermarketi u Novom Sadu velika konkurencija i pozvao sugrađane da na novosadskim pijacama kupuju pre svega svežu i kvalitetnu robu iz Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE