Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Fiat Srbija“ proglašena za najbolju kompaniju

  Međunarodni žiri organizacije automobilskog sektora zemalja u razvoju „Autobest“, jednoglasno je dodelio nagradu za najbolju auto kompaniju „Companybest 2012“ preduzeću „Fiat Srbija“.

  Nagrada je priznanje investiciji „Fiat Groupe- Automobili“, koja je jednu staru fabriku u Kragujevcu pretvorila u trenutno najmoderniju i najveću fabriku za proizvodnju automobila u jugoistočnoj Evropi, obrazloženo je.

  Predsednik „Autobesta“ Ilja Seliktar izjavio je da je „neverovatna transformacija ove stare fabrike, gde je Fiat primenio najmodernije tehnologije koje danas postoje u ovom sektoru. To je jedna od najmodernjih automobilskih fabrika u Evropi“.

  Fabrika je upravo počela sa proizvodnjom novog modela „fiat 500L“ koji će ubrzo biti izvezen na više od 100 tržišta u svetu, računajući i SAD, a takođe se nalazi na listi petorice finalista koji će se boriti za titulu „Autobest 2013“.

  Zajedno sa modelima „Dacia Lodgy“, „ford B – max“, „peugot 301“ i „škoda rapid“, „fiat 500L“ će biti još jednom testiran, tokom prve nedelje decembra, a ime pobednika će biti objavljeno naknadno, tokom istog meseca.

  Organizacija „Autobest“ je jedini nezavisni međunarodni žiri koji se bavi vrednovanjem najkorisnijih automobila na evropskom tržištu. Osim toga, procenjuje učinjene napore u automobilskom sektoru- investicije, otvaranje novih radnih mesta, fondove za ekološke inicijative, pomoć evropskim regijama u razvoju.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE