Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd ulaže u obnovu i opremanje zdravstvenih ambulanti rubnih opština

    Zdravstvena ambulanta „Partizanski put“ je renovirana, stanice „Krnjača“ i „Karaburma“ uskoro će biti obnovljene, a dobiće i novi nameštaj. Grad Beograd na ovaj način nastavlja da ulaže u obnovu i opremanje zdravstvenih ustanova, što će umnogome doprineti poboljšanju uslova u kojima stanovnici ovog dela Palilule koristi usluge primarne zdravstvene zaštite. Ove zdravstvene ustanove organizaciono pripadaju Domu zdravlja „Dr Milutin Ivković“ sa Palilule.

    – Sredstvima grada već je rekonstruisana Zdravstvena ambulanta „Partizanski put“, a u toku je renoviranje Stomatološke službe, Službe za zdravstvenu zaštitu žena i Službe laboratorijske dijagnostike Zdravstvene stanice „Krnjača“, kao i objekta Zdravstvene stanice „Karaburma“ – rekao je zamenik gradskog sekretara za zdravstvo dr Aleksandar Stefoski.

    Domu zdravlja „Dr Milutin Ivković“ sa Palilule pripada 25 zdravstvenih stanica i ambulanti, sa oko 800 zaposlenih. Ova ustanova obezbeđuje primarnu zdravstvenu zaštitu svim građanima opštine Palilula, koja se prostire na 447 kvadratnih kilometara, na obe obale Dunava.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE