Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delta holding zapošljava 20 mladih stručnjaka

  Delta holding je objavio da se na konkurs programa zapošljavanja „Mladi lideri“ prijavilo više od 1.000 mladih fakultetski obrazovanih kandidata, od kojih će 20 najboljih dobiti posao u toj kompaniji.

  Kako se precizira u saopštenju kompanije, program „Mladi lideri“ predviđa da izabrani kandidati počnu da rade u Delti i da u narednih godinu dana prođu čitav niz dodatnih obuka u zemlji i inostranstvu, istovremeno upoznajući poslovnu praksu i sistem u kome rade.

  „Uvereni smo da ćemo na kraju ovog ciklusa dobiti mlade, motivisane i kvalifikovane ljude, spremne da razvijaju svoju karijeru, ali i da doprinesu unapređenju našeg poslovanja“, rekla je Ana Dučić, direktor ljudskih resursa u Delta holdingu.

  Delta holding ističe da je programom „Mladi lideri“ počeo novi ciklus zapošljavanja i edukacije mladih kadrova, u čijih će nekoliko narednih faza biti odabrano 20 najboljih kandidata.

  Prijavljivanje i prvo testiranje, kako se navodi, obavljeni su na na internetu i cela akcija popularisana je isključivo u onlajn okruženju. „Nov je bio i princip da u uvodnom delu zainteresovani nisu znali ime kompanije koja stoji iza cele akcije. Time je izazvano dodatno interesovanje mladih stručnjaka, kod kojih, kako su pokazala istraživanja, načelno postoji strah od toga da su rezultati uobičajenih konkursa za posao zapravo unapred poznati“, ističe Delta.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE