Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osmi humanitarni teniski turnir poznatih kod Noleta

    Teniski centar „Novak“ ugostio je za vikend brojne posetioce i učesnike Osmog humanitarnog turnira poznatih ličnosti u tenisu „Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2012“.

    U muškom finalu Goran Pandurović je pobedio Igora Miklju, u ženskoj konkurenciji Adriana Čortan je bila bolja od Svetlane Danilović, dok su u muškom dublu Srđan Đoković i Bojan Šupeljak savladali Vojislava Šupeljka i Vanju Dugalića.

    Među učesnicima ovogodišnjeg turnira bili su Vanja Grbić, Gagi Jovanović, Savo Milošević, Ivan Ivanović, Bane Trifunović, Žika i Jelena iz „Zane“, Kiki Lesendrić i mnogi drugi. Reketa su se latili i novi američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi, kome je ovo bilo prvo javno pojavljivanje nakon preuzimanja nove dužnosti i ambasador Italije Armando Varikio.

    Posebno važan sadržaj programa Turnira poznatih ove godine je i održavanje Turnira u Mini-tenisu „Imlek Mini-Tennis Open“ za decu do 10 godina, u saradnji sa Tennis 10S gde je pobedu odneo Aleksandar Prelić.
    Trofej pobednicima i finalistima u svim konkurencijama uručila je nekadašnja 50. igračica sveta i selektor FED KUP reprezentacije Taša Ječmenica. Humanitarni fond turnira je posvećen školi „Stefan Dečanski“ za decu sa oštećenim sluhom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE