Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Mobilna hotelska soba

    U cilju uvođenja inovativnih dizajn ideja u oblast turizma, studio RG3 napravio je mobilnu hotelsku sobu u Štajerskoj, u Austriji. Nazvan Hypercubus, projekat se zasniva na tri osnovna principa: upotreba otvorenih područja sa raspoloživom infrastrukturom, izgradnja malih stambenih modularnih jedinica koje su takođe prenosive, kao i stvaranje novog koncepta u turizmu (pripejd stan) sa jedinstvenim korporativnim dizajnom.
     

    Sa mobilnošću kao njegovom najznačajnijom funkcijom, projekat se može premeštati sa mesta na mesto, ispunjavajući zahteve za smeštajem tokom visoke i niske turističke sezone. Sa visoko modernim enterijerom i kompletno opremljena, ova mobilna hotelska soba nudi visok stepen udobnosti svojim gostima.
     


    Ali, dizajn enterijera Hypercubus-a može se lako prilagoditi različitim ukusima i sezonskim promenama. Ako bi se ova ideja dalje razvijala, slične „kocke“ mogu da se opreme u odnosu na potrebe turista, rustičnim i tradicionalnim detaljima. Poslovni prostor može biti kreiran, pružajući umetniku ili piscu mirno mesto da razvija svoje ideje.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE