Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Naučite vašu decu da igraju squash

    Squash je sport uma, brzine i izdržljivosti koja se upražnjava u 180 zemalja sveta. Upoznati ovakav sport i boraviti u prelepim prirodnim uslovima je neverovatna mogućnost, jer po nekim analizama squash predstavlja i najzdraviji sport koji postoji.

    Squash Asocijacije Srbije i SquashLand, sa ciljem da što više dece upozna squash sport i da nauče nove veštine, treću godinu za redom organizuju kamp na Kopaoniku, koji će ove godine trajati od 18.08.2012.-25.08.2012.. Vrhunski uslovi za boravak i rad, najbolji mogući uslove i treneri, sve da deca razmišljaju samo o sportu i prirodi.

    Polaznici će biti podeljeni u grupe prema sposobnostima, talentu i zalaganju. Akcenat će biti na savladavanju osnovne squash tehnike, kao i fizičkoj pripremi. Svi učesnici biće podeljeni u tri grupe. Prvu grupu će činiti najbolji juniori Srbije, drugu će činiti ostali koji već treniraju squash, a treću će činiti novi polaznici.

    Takođe biće organizovane radionice komunikacije i motivacije, plivanje, šetnja i igre. Komunikacija mladih u današnje vreme svedena je na suženi rečnik i komunikaciju ‘’iza zatvorenih vrata’’, tj. preko elektronskih uređaja, zbog ovih i sličnih razloga polaznicima će, putem interesantnih radionica, biti skrenuta pažnja na vrednosti i mogućnosti direktne verbalne komunikacije.

    Zato ako želite da vam se deca bave ovim „najzdravijim sportom koji postoji“, ovo je savršena prilika da se pored vaše dece i vi upoznate sa njim.

    Ostale informacije o kampu možete naći OVDE.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE